vineri, 23 februarie 2024

Despre noi

Încercăm să vă prezentăm întâmplările de zi cu zi din România prin prisma unui simplu cetățean al acestei țări.


Important!

- noi nu suntem jurnaliști
- știrile sunt preluate din masmedia locală și internațională
- știrile nu sunt modificate, doar sunt prezentate din punctul de vedere al unui simplu cetățean
- nu suntem afiliați politic
- nu suntem susținuți de nici o organizație politică, organizație guvernamentală, organizație nonguvernamentală, servicii secrete, sau alte entitați care să influențeze scrutinele electorale

Pe portalurile de știri evenimentele sunt prezentate din punctul de vedere oficial al publicației ceea ce face de multe ori imposibilă înțelegerea și interpretarea corectă a informațiilor prezentate. Noi ne propunem să prezentăm evenimentele care mai mult sau mai puțin influențează sau vor influența viața fiecăruia dintre noi, într-un limbaj simplu de înțeles, iar în cazul în care va fi necesar vom încerca să explicăm și ceea ce se află în spatele cuvintelor. Toate aceste lucruri sunt importante deoarece decizii cu privire la viitor, chiar și pe termen scurt, pot fi luate numai dacă sunteți informați și intelegeți și interpretați corect informațiile disponibile.

Portalul nostru se dorește a fi pe lângă un dicționar virtual al evenimentelor și o bibliotecă virtuală a evenimentelor care se petrec zi de zi, săptămâna de săptămâna. Avem convingerea că o alegere corectă se poate face, atât pe plan local, național sau al Uniunii Europene numai pe baza informațiilor disponibile. Noi încercăm să adunăm evenimentele importante într-un singur loc, pentru că toți cei care doresc să facă alegeri deștepte pe baza unor informații corecte și reale, să poată alege ceea ce se apropie cât mai mult de punctul lor de vedere și să nu fie nevoiți să se bazeze exclusiv numai pe evenimentele recente sau promisiunile celor care doresc să fie aleși.

Noi nu ne limităm numai la alegeri electorale. Încercăm să vă oferim informații și interpretări ale evenimentelor care pot fi utile în activitățile de zi cu zi. Alegerile deștepte pot genera bunăstare iar alegerile greșite pe baza unor informații incomplete sau false pot influența negativ viitorul tuturor, indiferent de convingerile politice. Noi nu vom spune niciodată ce să alegeți sau pe cine să alegeți, cu cine să votați sau pe cine să susțineți. Decizia vă aparține iar această decizie se va putea lua, mult mai ușor, sperăm noi, pe baza informațiilor prezentate. Alegeți deștept!