vineri, 23 februarie 2024

Trump, de la fost președinte la deținut amprentat și fotografiat

Donald Trump s-a predat la o închisoare din Atlanta, Georgia.

Trump, de la fost președinte la deținut amprentat și fotografiat
  • Publicat: 25.08.2023 - 08:55

Fostul președinte al SUA s-a predat la o închisoare din Atlanta, comitatul Fulton, statul Georgia și este deținătorul primei fotografii judiciare realizate după arestare si amprentare, al unui fost președinte al SUA.La fel ca orice deținut, și Donald trump a fost amprentat și a fost înregistrat în sistemul judiciar, primid un cond unic de identificare: P01135809.
Imediat după finalizarea procedurilor de amprentare și fotografiere, fostul președinte a parăsit închisoarea ca urmare a plății unei caucțiuni în valoare de 200.000 dolari, negociat anterior de avocații săi.

Favoritul republicanilor pentru alegerile primare care decid candidatul formațiunii politice pentru scrutinul din 5 noiembrie 2024, a petrecut cca 20 de minute la închisoarea din Atlanta.
Donald Trump este inculpat alături de alte 18 persoane. Potrivit declarațiilor șerifului din comitatul Fulton, toși cei 19 inculpați din dosarul de influețare a rezultatelor alegerilor din 2020 din statul Georgia, s-au predat înainte de termenul limită.
După acest pas de înregistrare a inculpaților, va urma judecarea cazului unde cei 12 jurați din comitatul Fulton vor trebui să ajungă la un consens în privința capetelor de acuzare deoarece numai astfel poate fi pronunțată o sentință. În caz contrar, respectiv în lipsa unui consens din partea celor 12 jurați, judecătorul poate anula procesul.


V-ar putea interesa