sâmbătă, 24 februarie 2024

Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale pe Alegeri24.ro

Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de mai jos.

Actualizat: 13.09.2023

1. Date cu caracter personal colectate de Alegeri24.ro
Datele cu caracter personal colectate de alegeri24.ro, prin intermediul formularului de contact sunt:
- nume
- adresa de Email
- adresa IP
Toate datele cu caracter personal enumerate anterior sunt colectate de alegeri24.ro pentru facilitarea comunicării și transmiterea răspunsului la solicitarea transmisă prin intermediul formularului de contact.

2. Perioada de stocare a datelor cu caracter personal colectate de Alegeri24.ro
Datele cu caracter personal colectate de alegeri24.ro sunt stocate timp de 1 an calendaristic (365 zile) începand din data completării și transmiterii formularului de contact de pe alegeri24.ro.

3. Cine au acces la datele cu caracter personal colectate de Alegeri24.ro si ce se intampla cu aceste date?
Acces la toate datele cu caracter personal colectete de alegeri24.ro are numai administratorul site-ului alegeri24.ro, pentru transmiterea răspunsului la solicitarea transmisă.
Informațiile cu caracter personal colectate de alegeri24.ro nu sunt și nu pot fi transmise terților, numai în cazul în care se recepționează o solicitare în acest sens din partea autoritaților publice, pe baza unor documente oficiale.

4. Dreptul "de a fi uitat" pe Alegeri24.ro
In conformitate cu noul Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale (GDPR), alegeri24.ro vă oferă posibilitatea să beneficiați de dreptul de a fi uitat. Acest lucru înseamnă că la cerere toate datele cu caracter personal stocate pe alegeri24.ro, referitoare la persoana în cauză vor fi șterse definitiv. Ștergerea datelor cu caracter personal stocate pe alegeri24.ro devine efectiva dupa 7 (șapte) zile calendaristice, după data solicitării furnizate prin intermediul formularului de contact.
ATENTIE!
Răspunzător pentru eventualele pagube materiale și nu numai, cauzate direct sau indirect de solicitarea de ștergere imediată a datelor cu caracter personal vor fi suportate de persoana care a solicitat aplicarea dreptului de a fi uitat!