luni, 15 aprilie 2024

Primăria capitalei a fost cedat de PNL și PSD

Piedone și Nicușor finaliștii in București

Primăria capitalei a fost cedat de PNL și PSD Sursa: pagina de facebook PNL sector 5
  • Publicat: 21.03.2024 - 22:13

Data de 20 martie 2024 va rămâne în istorie ca data la care funcția de Primar General al capitalei a fost refuzată de PSD și PNL în cadru festiv. Pe data de 9 iunie 2024 bucureștenii pot vota un candidat independent susținut de marile partide sau pot alege un primar. Coaliția de la stânga la dreapta dorește cu orice preț să repete greșală din 2020 când a devenit primar al capitalei un independent susținut de PNL iar rezultatele sunt cunoscute și peste hotare. De aceasta dată și PSD dorește să fie părtaș la calvarul nostru, locuitori ai municipiului București.Unii vorbesc de planuri diabolice privind motivul pentru care coaliția neamului susține un necunoscut pentru funcția de primar general al capitalei. Din păcate nu exista nici un plan, nici diabolic și nici de alta natură. S-au făcut o alegere sub presiunea timpului și al orgoliilor celor două partide aflate la guvernare iar rezultatul este cel cunoscut.
Actualul primar al capitalei știe foarte bine cu e sa fii independent dar sprijinit de un partid iar când vine nota de plată și refuzi sa dansezi așa cum ar dori cei care te-au sprijinit, devii dintr-odată inamicul public numarul unu și responsabil și pentru mediocritatea președintelui țării.

O coaliție nefirească ca cel dintre PNL și PSD nu va putea să ajungă niciodată la un consens cu adevărat constructiv și care să fie acceptată de electorat. Se pare că cele două partide cred că eșecul din alegerile locale și europarlamentare, care par inevitabile in acest moment, pot fi transferate unuia dintre părți iar cealaltă parte va profita și va câștiga celelalte două rânduri de alegeri, care contează cu adevărat. Această lucru nu este nici posibil și nici probabil.

În cazul în care obiceiul anilor electorali trecuți nu devine realitate și în 2024, respectiv să apară de nicăieri niște dosare penale pe numele candidaților la funcția de primar general, domnul Cătălin Cîrstoiu va avea șanse minime să obțină funcția dorită.


V-ar putea interesa

România este din nou abandonată
  • Publicat: 14.12.2023 - 14:05
România este din nou abandonată
Limitezi drastic plățile cash în loc să interzici criptomonedele
  • Publicat: 13.10.2023 - 12:06Actualizat: 18.11.2023 - 19:48 -
Limitezi drastic plățile cash în loc să interzici criptomonedele